Montering af Solceller i Hvidovre og Storkøbenhavn

Hvis vi opsatte 3500 km2 solceller på ækvator, kunne vi dække verdens energibehov.

Duo Teknik har stor erfaring inden for montering af solceller, som er en miljøvenlig og økonomisk rentabel løsning. Vi installerer solceller fra Canadian Solar, der i lang tid har produceret kvalitetsprodukter. Vi anvender kun de bedste producenter af solceller, så vi er sikre på, at produkterne matcher vores kvalitetsarbejde.

Med flere års erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning, hvis du påtænker en løsning inden for solceller. Duo Teknik sørger for en løsning, som er skræddersyet efter dine behov.

LAD SOLEN SKINNE PÅ DIN ELREGNING

Interessen for montering af solceller er steget markant de senere år, og interessen ser ud til at fortsætte – ikke mindst fordi det forventes, at elprisen vil stige i fremtiden.

​Solcelleteknologien har gennemgået en rivende udvikling, og det betyder, effektiviteten og levetiden er væsentligt forbedret. Priserne for solceller er faldet kraftigt de senere år, og der er nu flere muligheder for fradrag og tilskud i forbindelse med installationen af solceller.​

Samlet set betyder det, at der er mange penge at spare på længere sigt, ved at investere i montering af solceller. Du producerer din egen el, og dermed er din husstand mere miljøvenlig. I det følgende kan du blive klogere på solcelleanlæg og komme nærmere et svar på, om det vil være fordelagtigt for dig at investere i et solcelleanlæg.

FÅ KOMPETENT RÅDGIVNING OM MONTERING AF SOLCELLER

Hvis du er i tvivl, om solceller er noget for dig, kan du med fordel kontakte os, så vi kan give dig professionel rådgivning.

Ring til os på 36 75 12 58 eller skriv til info@duoteknik.dk, vi vil med glæde svare på alle dine spørgsmål omkring solcelleanlæg og solfangere. Din henvendelse er naturligvis altid uforpligtende og du kan altid få et godt tilbud på montering af solceller i Hvidovre og Storkøbenhavn.

Har du besluttet dig for at investere i et solcelleanlæg, bør du vælge et anlæg i god kvalitet og få det korrekt installeret.

SOLENERGI FOR ALLE MED SOLCELLER

Solceller fremstiller strøm ved at omdanne solens energi til 230V vekselstrøm. Strømmen er magen til den el, der kommer ud af dine stikkontakter. Producerer du mere strøm, end du aftager, kan du gratis lagre det på elnettet.

I praksis betyder monteringen af solceller at du kan bruge det offentlige elnet som batteri for den strøm, som du har i overskud. Det kaldes nettomålingsordningen og betyder, at din måler løber baglæns, når du producerer mere strøm, end du selv kan bruge. Når du har brug for strømmen, kan du hente den tilbage, uden at du skal betale for den. Når året er omme, betaler du altså kun for den strøm, du ikke selv har produceret.

Solenergi er verdens reneste energi. Solceller udleder ingen forurening og ingen affaldsprodukter til miljøet. Installerer du et anlæg på 6 kW, der ved optimal placering producerer ca. 5.500 kWh om året, sparer du miljøet for ca. 2.750 kilo CO2 om året.

​Tre ud af fire ejendomsmæglere oplever, at købere har øget fokus på det lovpligtige energimærke, som huse i dag skal have. Det viser en undersøgelse fra Dansk Ejendomsmæglerforening og Bygherreforeningen. 92% af ejendomsmæglerene siger endvidere, at det er vigtigt for kunderne med et lavere energiforbrug og dermed lavere faste udgifter. Montering af solceller kan således gøre dit hus mere attraktivt i form af bedre energimærke og lavere energiudgifter, og vi står klar til at hjælpe dig, som har hus i Hvidovre og Storkøbenhavn.

REGNESTYKKET SER SÅLEDES UD:

En privat husstand må opsætte et 6KWp solcelleanlæg, der typisk producerer ca. 5700 KWh el. Investeringen i et 6 KWp anlæg er ca. 140.000 kroner inkl. moms og montering og sikrer en besparelse på elregningen på ca. 11.500 kroner pr år. Finansieres investeringen med et typisk realkreditlån på 4 % over 30 år, betales netto ca. 6.300 kroner i renter og afdrag om året.

Der er således allerede det første år et nettooverskud på ca. 5.000 kroner. Forudsættes en prisstigning på el på 6,5 % i de kommende år, når nettooverskuddet over 30 år op på ca. 650.000 kroner.