El installatør Brøndby og omegn

Grundig og professionel el-installatør i Brøndby og omegn – uanset størrelsen på opgaven, så kan vi løse den for jer. Vi leverer udelukkende kvalitetsløsninger og kan stort set udføre alle former for el-opgaver. Kontakt os uforpligtende, og få et godt tilbud på jeres opgave.

Din professionelle el-installatør i Brøndby

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og god service, når vi løser opgaver for vores kunder. Duo Teknik består af erfarne elektrikere, som har kompetencerne til at løse en lang række forskellige el-opgaver. Uanset om det en lille eller stor opgave, så kan vi stille det mandskab til rådighed, som skal bruges til at løse opgaven.

Vi opererer på hele Sjælland og har hurtig responstid, når du har akut behov for en dygtig elektriker. Lyder vi som den rette virksomhed for dig? Kontakt os i dag, og modtag et godt tilbud på din opgave.

Vigtige samarbejdspartnere

Vi har været i branchen i mange år og har gennem tiden opbygget gode relationer inden for håndværker branchen. Hvis du er i gang med en større tilbygning og har brug for elektrikere, VVS’ere m.m., så kan vi hjælpe dig med at finde dygtige håndværkere til opgaven. Vi sørger for, at det bliver samme gode service, til gode priser.

Hvilke el-opgaver løser vi?

Vi løser stort set alle el-opgaver. Nedenfor kan du se nogle af de opgaver, som vi har mange års erfaring med:

  • El-eftersyn
  • Smart-house
  • LED lys
  • Varmepumper

Dette er bare et udpluk af de opgaver, som vores dygtige medarbejdere løser, for mange af vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en anden opgave, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig med denne.

Kontakt os uforpligtende, hvis du står og mangler en el-installatør i Brøndby eller omegn

Står du og mangler en el-installatør i hjemmet eller ude på arbejdspladsen? Kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at modtage et tilbud. Vi står altid til rådighed, når vores kunder har brug for os.