Elektriker i Hvidovre & Storkøbenhavn

Vi anser os selv for at være en både alsidig og dygtig elektriker i Hvidovre og Storkøbenhavn! Vores ansatte har kompetencer til at udføre alle opgaver inden for elektriske installationer. Vi har som elektriker i Hvidovre og Storkøbenhavn mulighed for at byde ind, i forhold til både projektering og rådgivning. Derudover kan vi også hjælpe i forhold til opsætning og vedligeholdelse af disse områder.

Regel nr. 1 – Alle el installationer skal laves efter reglement

Det er vigtigt for os, at el-installationer laves efter bogen, og at resultatet ser godt ud, samtidigt med, at installationerne er brugervenlige. Hvis du vælger os som elektriker, kan du derfor roligt regne med, at vi udfører vores opgaver; grundigt, korrekt og med tanke på dig som slutbruger.

En elektriker fra Hvidovre med vejledning og gode dialoger!

Vi udfører el-installationer i hele Storkøbenavn, herunder Hvidovre, Brøndby, Vanløse og Rødovre. Vi gør en dyd ud af at føre en god dialog med vores kunder gennem hele processen; og vi sørger for at el-installationer er præcis, som de skal være.

Ring til DUO Teknik ApS i dag!

Kontakt os på telefon +45 36 75 12 58 eller via vores e-mail info@duoteknik.dk til en snak om, hvad vi kan gøre for dig!

Duo Teknik er din elektriker i Hvidovre og Storkøbenhavn

En elektriker i Hvidovre med gode og sunde værdier

Vi ser os selv som et firma, der repræsenterer gode og sunde værdier. Kundepleje er utrolig vigtig for os, da et af vores levebrød er positiv omtale, og dette genereres kun, hvis kunden behandles godt, og der ydes god service. Derfor har vi som elektriker i Hvidovre altid fokus på vores kunder og deres behov og ønsker.

Som elektriker indleder vi alle vores opgaver med en grundig dialog med kunden, hvori kunden forklarer os, hvad han/hun ønsker. Under denne dialog giver vi kunden mulighed for at trække på vores ekspertise omkring elektroniske installationer, i form af gode tips og råd.

Vi er din lokale og pålidelige elektriker virksomhed i hele Storkøbenhavn!

Står du og mangler en dygtig og pålidelig elektriker i Hvidovre eller Storkøbenhavn, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os+45 36 75 12 58 eller e-mail info@duoteknik.dk til en snak om, hvad vi præcist kan tilbyde dig.