VARMEPUMPER HVIDOVRE– VI KAN MONTERE ALLE SLAGS

Vi er din eksperte i varmepumper i Hvidovre og omegn. Vi har kompetencerne til at installere alle slags varmepumper i både nye og gamle huse. Vi har både erfaring med at arbejde med luft/luft-, luft/vand- og væske/vand-varmepumper. De forskellige varmepumper har hver især sine fordele og ulemper. Du kan læse om nogle af forskellene på de forskellige varmepumper her.

​HVORNÅR ER VARMEPUMPER OPLAGTE?

Det er i mange forskellige tilfælde oplagt at få installeret en varmepumpe i sit hjem, da varmepumper er ekstrem energieffektive. Nogle af vores varmepumper forbruger for eksempel 1 kW, men giver 4 kW. Grunden til at varmepumperne kan give mere energi, end de forbruger, er, at pumperne kan optage energi fra andre energikilder, såsom luft eller solenergi.

​Man plejer at sige, at varmepumper er mest oplagte i huse, hvor der er el-energi, eller i huse hvor det gamle oliefyr skal udskiftes.

​VI FORSØGER AT BESVARE ALLE DINE SPØRGSMÅL OMKRING EMNET

Det er svært at få den fulde forståelse for varmepumper, hvis man ikke er fagmand. Vi forsøger derfor at vejlede så godt, som vi kan. På hjemmesiden kan du blandt andet læse nyttige informationer omkring de forskellige typer af varmepumper og om nogle af forskellene mellem de forskellige pumper.

Hvis du ønsker yderligere vejledning, har nogle spørgsmål eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at ringe til os på 36 75 12 58, så forsøger vi at hjælpe dig på bedste vis. Vi kan rådgive, montere og servicere varmepumper Hvidovre for alle typer af huse. Vi er din professionelle samarbejdspartner. Kontakt os allerede i dag – så besvarer vi dine spørgsmål eller giver et gratis tilbud på din opgave.