KØKKENMONTØR I HVIDOVRE – VI DÆKKER RØDOVRE, GLOSTRUP OG STORKØBENHAVN

ALT I EL- ELLER SANITETSARBEJDE I KØKKENET

Skal du have udført el- eller sanitetsarbejde i køkkenet, står Duo Teknik ApS gerne for opgaven.

Hvad enten det drejer sig om et blandingsbatteri, der skal skiftes, en ledning, der skal afkortes, en ny emhætte eller noget helt andet, kan vi sørge for projektet.

GRUNDIG SNAK

Vi vægter kvalitet, service og grundighed i alt arbejde, vi udfører, og det foregår altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores arbejde, og derfor sørger vi altid for at tilse alt en ekstra gang, før vi afslutter en opgave.

ERFARING I INSTALLATIONER OG MONTERING AF KØKKENER

Duo Teknik ApS udfører alt autoritationskrævende arbejde i forbindelse med montering af nye køkkener.

Vi har igennem de sidste 10 år har flere forskellige køkkenfirmaer som faste samarbejdspartnere, hvorved vi har opbygget en stor erfaring i de udfordringer som der er i forbindelse med at køkkenet skal fornyes.

TÆNK PÅ BØRNENE I KØKKENET

Ved at få udført installationerne med omtanke, kan risikoen for forbrændings- og skoldningsfarer nedsættes betydeligt. En ledning til en elkedel det forkerte sted kan få katastrofale konsekvenser hvis små nysgerrige børnefingre får fat i den. Vi er selvfølgelig klar med gode råd om placeringer af kontakter og lignende, så de små kan færdes trygt i køkkenet.​

VI DÆKKER HELE STORKØBENHAVN

Vi udfører elektriker arbejde i: Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Brøndby, Valby og København.