Nyt Køkken i Hvidovre? Lad os være din køkkenmontør

Skal du have udført el- eller sanitetsarbejde i køkkenet, så står vi gerne for opgaven. Hvad enten det drejer sig om et blandingsbatteri, der skal skiftes, en ledning, der skal afkortes, en ny emhætte eller noget helt andet, kan vi sørge for projektet. Duo Teknik ApS udfører alt autoritationskrævende arbejde; i forbindelse med montering, og udførelsen af et nyt køkken i Hvidovre og omegn.

Kontakt os i dag, ring til os på: +45 36 75 12 58 eller send os en mail på: info@duoteknik.dk

Rådgivning og vejledning fra din køkkenmontør!

Vi vægter kvalitet, service og grundighed i alt arbejde, vi udfører, og det foregår altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores arbejde, og derfor sørger vi altid for at tilse alt en ekstra gang, før vi afslutter en opgave.

Vi har igennem de sidste 10 år haft flere forskellige køkkenfirmaer som faste samarbejdspartnere, hvorved vi har opbygget en stor erfaring i de udfordringer, der kan forekomme i forbindelse med, at køkkenet skal fornyes.

Skal du have et nyt køkken Hvidovre? Så kontakt os i dag!

Ved at få udført installationerne med omtanke, kan risikoen for forbrændings- og skoldningsfarer nedsættes betydeligt. En ledning til en elkedel det forkerte sted kan få katastrofale konsekvenser, hvis små, nysgerrige børnefingre får fat i den. Vi er selvfølgelig klar med gode råd, om placeringer af kontakter og lignende, så de små kan færdes trygt i køkkenet.​

Som din lokale elektriker hjælper vi dig også ved et nyt køkken i Hvidovre, samt følgende byer deromkring: Rødovre, Glostrup, Brøndby, Valby og hele København.

Kontakt os i dag, ring til os på: +45 36 75 12 58 eller send os en mail på: info@duoteknik.dk